Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Агрополітика

25 травня 2016, 09:02
199
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінагрополітики стимулюватиме виробництво сільгосптехніки на умовах конкуренції та запустить програми підтримки фермерів у партнерстві з вітчизняними та закордонними компаніями. Про це розповідає Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, Японія готова надати Україні трактори у лізинг. Відповідної домовленості Міністр досяг під час зустрічі з послом цієї країни.

«Японія може нам дати приблизно 300 тракторів у лізинг. Ми б їх роздали фермерам, а за гроші, які вони сплачуватимуть за лізинг, купували б нову техніку і далі її розповсюджували», - сказав Тарас Кутовий.

«Нехай фермери подають колективні проекти на область. А потім на рівні регіону визначимо 20 проектів, які точно отримають фінансування», - зазначив Міністр.

Він додав, що мають бути запущені й спільні проекти з Харківським тракторним заводом сільгосптехніки, зокрема, програма «український трактор». За словами Тараса Кутового, це дуже дієва програма, адже трактор - це базовий актив для фермера, який працює весь рік.

ПРОТЕ:

Слід зазначити, що для забезпечення товаровиробників технікою в Україні вже давно створено НАК «Украгролізинг».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини