Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Торгівля з ЛДНР

11 травня 2016, 09:01
211
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Екс-керівник Луганської ВЦА та нинішній заступник Міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука допускає можливе відновлення торгівлі з окупованими територіями Донецької та Луганської областей. За його словами, існує дві протилежні точки зору. Одна полягає в тому, щоб відгородитися колючим дротом. Вона абсолютно деструктивна.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

«У результаті ментально ми отримаємо втрату населення, озлобленість людей по відношенню до нас. Отримаємо і те, коли, здійснюючи виплати на окуповану територію, ми субсидуватимемо виробничі потужності агресора. Протилежна точка зору в тому, що треба зняти усі обмеження», - повідомив Тука.

Також замміністра зазначив, що відновлення торгівлі з окупованими територіями є кроком до деокупації.

«Відновлення торгівлі - один з етапів того стратегічного плану, про який я говорив. Перш, ніж видавати цю інформацію, її потрібно правильно піднести, ствердити на рівні президента та РНБО. Тільки потім її можна подавати суспільству», - підкреслив Тука.

ПРОТЕ:

Варто зауважити, що саме в Луганській області, яку раніше очолював пан Тука, існують найбільші проблеми в переміщенні через лінію розмежування.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини