Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Тарифи на воду

26 квітня 2016, 09:01
158
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, постановою від 10 березня 2016 року № 303 затвердила новий Порядок формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Для встановлення тарифів на послуги постачальник таких послуг подає НКРЕКП заяву і розрахунки тарифів на послуги на планований період у паперовому та електронному вигляді за встановленою формою з відповідними підтвердними матеріалами і документами, що використовувалися для розрахунків.

Формування тарифів на послуги здійснюється виконавцем на підставі річних планів надання послуг, економічно обгрунтованих планованих витрат, визначених на основі державних нормативів, техніко-економічних розрахунків та кошторисів, ставок податків і зборів та цін на матеріальні ресурси і послуги у планованому періоді.

Тарифи на послуги розраховуються з урахуванням втрат та витрат води у внутрішньобудинкових системах.

ПРОТЕ:

До розрахунку тарифів на послуги не включаються витрати на техобслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, водовідведення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини