Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВВЕЗЕННЯ НАСІННЯ В УКРАЇНУ

3 серпня 2015, 09:04
287
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінагрополітики доповнило новим положенням Порядок підтвердження для ввезення в Україну насіння і садивного матеріалу сортів рослин для селекційних, дослідних робіт і експонування.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Обсяг насіння і садивного матеріалу, що ввозяться в Україну для селекційних, дослідних робіт і експонування, має ввозитися в кількості, що визначається для забезпечення проведення польових досліджень з кваліфікаційної експертизи сортів рослин на придатність на поширення в Україні з розрахунку один зразок на один рік на одну точку досліджень. При цьому кількість точок дослідження не може перевищувати тридцяти.

Суб'єкт господарювання, що одержав підтвердження для ввезення в Україну насіння і садивного матеріалу сортів рослин для селекційних, дослідних робіт і експонування, не пізніше 1 лютого року, наступного за роком, у якому було здійснено ввезення, повинен письмово інформувати відповідний орган нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі, за місцем своєї реєстрації щодо кількості ввезеного насіння та його використання (місце вирощування, обсяги одержаного врожаю, подальше використання).

ПРОТЕ:

Про використання раніше ввезенного насіння (до початку дії відповідних змін) звітувати не потрібно.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини