Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОБІЛЬНИЙ ЗВ'ЯЗОК

22 червня 2015, 09:05
191
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

19 червня набрало чинності рішення НКРЗІ від 12 травня 2015 року № 258, яким затверджено зміни до Порядку реєстрації абонентів, які отримують телекомунікаційні послуги без укладення договору в письмовій формі.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно з внесеними змінами, при реєстрації абонента забороняється вимагати інші документи та відомості, крім визначених п. 2.2 розд. II Порядку. При цьому відмова оператора, провайдера телекомунікацій в реєстрації абонента при дотриманні вимог п. 2.2 розд. II Порядку не допускається. Реєстрація абонента здійснюється безкоштовно.

Також встановлено, що оператору/провайдеру телекомунікацій забороняється без згоди абонента змінювати умови укладеного між ними договору про надання телекомунікаційних послуг, у тому числі змінювати умови надання телекомунікаційних послуг, скорочувати або змінювати їх перелік, тарифи, тарифні плани на послуги, умови та порядок оплати послуг, перетворювати внесені на особовий рахунок абонента кошти на бонуси, бали тощо.

ПРОТЕ:

НКРЗІ не обмежила способи, якими може бути виражена згода абонента. Тому цілком можна очікувати, що згодою вважатиметься відсутність будь-яких дій абонента щодо відмови від пропозиції оператора.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини