Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФІНАНСОВИЙ МОНІТОРИНГ

9 червня 2015, 09:05
207
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінфін затвердив новий Порядок проведення перевірок Міністерством фінансів України суб'єктів первинного фінансового моніторингу.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Встановлюється єдиний порядок організації та проведення Мінфіном планових та позапланових перевірок (у тому числі виїзних) щодо діяльності суб'єктів первинного фінансового моніторингу у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Дія Порядку поширюється на суб'єктів первинного фінансового моніторингу - суб'єктів господарювання, які проводять лотереї або будь-які інші азартні ігри, здійснюють торгівлю дорогоцінними металами та дорогоцінним камінням та виробами з них, а також аудиторів, аудиторські фірми, фізосіб-підприємців, які надають послуги з бухгалтерського обліку (за винятком осіб, що надають послуги у рамках трудових правовідносин).

ПРОТЕ:

Варто звернути увагу, що одночасно встановлюються й нові зразки документів, які використовуються при проведенні перевірки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини