Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЕРЕЇЗД ДФС

21 листопада 2014, 09:04
184
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Територіальні органи Державної фіскальної служби, що знаходяться на тимчасово неконтрольованій території, переміщаються в населені пункти, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:


Відповідно до наказу ДФС № 256 «Про переміщення та закінчення простою» робота всіх структурних підрозділів територіальних органів, які були переміщені, здійснюватиметься за новими адресами. При цьому обслуговування платників податків, що перебувають на обліку в переміщуваних територіальних органах, покладається на територіальні органи ДФС у межах їх компетенції згідно з додатком до наказу № 256.


ДФС звертає увагу, що керівники переміщуваних територіальних органів повинні знаходитися за новими адресами для налагодження роботи всіх структурних підрозділів фіскального органу. Усі співробітники ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях, а також підпорядковані територіальні органи обов'язково будуть повідомлені про переміщення та попереджені про зміну суттєвих умов праці.

ПРОТЕ:

Все-таки під питання залишається злагодженість роботи територіальних органів фіскальної служби, оскільки наказ містить чіткі вказівки щодо припинення трудових відносин з усіма співробітниками ДФС, які відмовилися від переведення на службу за новою адресою. Відсутність частини працівників фіскальної служби може спричинити завантаженість контролюючого органу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини