Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АДМІНПРОТОКОЛИ НА ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЇ

10 листопада 2014, 09:00
156
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Внесено зміни до Інструкції про порядок здійснення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги, що стосуються притягнення до відповідальності за адмінправопорушення та порушення законодавства про рекламу.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Інструкцію серед іншого було доповнено новими розділами, що регулюють порядок складання адмінпротоколів, розгляду справ про адмінправопорушення й оформлення адмінматеріалів. Окрім цього, в Інструкції з'явилися нові додатки, що містять форми адмінпротоколу, протоколу про порушення законодавства про рекламу, журналів реєстрації та видачі протоколів, а також перелік серій таких протоколів.

Протоколи можуть складатися уповноваженими особами Національної ради з питань телебачення та радіомовлення за результатами здійсненої перевірки з дотриманням процедури, визначеної в Інструкції.

Після цього складений протокол і супровідні матеріали подаються на чергове засідання Ради (протягом десяти робочих днів з дня складання протоколу) для прийняття рішення за результатами їх розгляду. Надалі Рада приймає рішення про направлення протоколу до суду або відповідним органам (посадовим особам), уповноваженим розглядати справи про адміністративні правопорушення або справи про порушення законодавства про рекламу.

ПРОТЕ:

Досить дивно, що цього не було зроблено раніше. Адже повноваження щодо складання протоколів про адмінправонарушення Нацрада отримала ще у 2006 році.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини