Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Атака на нові ДБН - розвиток ситуації

3 вересня 2018, 16:10
198
0
Реклама

Після гучних заяв віце-прем'єра Геннадія Зубка про рейдерські атаки на будівельну реформу (про що ми писали раніше), ситуація розгортається «в руслі невідворотності вступу з 1 вересня в дію» нової редакції ДБН Б.2.2-12:2018 «Планування і забудова територій».

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе. Він також звернув увагу архітектурних та проектних організацій, генпідрядників, замовників будівництва на важливості проектування, а також необхідності приведення проектної документації у відповідність до нового ДБН.

Нагадаємо, що 29 серпня Мінрегіону стало відомо, що в Окружному адміністративному суді Києва зареєстровано кілька позовів компаній і фізичних осіб, спрямованих на визнання протиправним і недійсним наказу Мінрегіону, який затверджує вказаний ДБН. 27 серпня по одному з позовів суд виніс рішення задовольнити заяву про його забезпечення. Одночасно з цим, при розгляді іншого аналогічного позову, суд відмовив у задоволенні заяви.

Мінрегіон подав клопотання про скасування прийнятого запобіжного заходу та про розгляд справи у порядку загального розгляду - відкрито, у присутності сторін та представників громадськості.

***

Нагадаємо, що зібрати і проаналізувати медійну інформацію на будь-яку тему (у тому числі про і нові ДБН) можна за допомогою сервісу SEMANTRUM від ЛІГА:ЗАКОН, який відстежує публікації в інтернет-джерелах, друкованих ЗМІ, телевізійні та радіопрограми.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини