Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яким платформам з торгівлі криптовалютою не можна довіряти?

12 вересня 2018, 09:23
198
0
Реклама

Управління фінансових послуг і ринків Бельгії (FSMA) розширило список криптовалютних платформ, щодо яких були отримані скарги від споживачів та по відношенню до яких були виявлені ознаки шахрайства.

Агентство почало вести цей список в лютому цього року. Зараз в ньому 78 платформ. 4 вересня список був доповнений 28 новими позиціями:

1st-cryptobank.com, bitc-international.com, boursebitcoin.com, ccg-investment.com, crownmanagers.com, crypto.bnd-group.com, crypto-access.com, cryptofrancecapital .com, cryptorama-bank.com, cryptos-marketplace.com, cryptowallet24.com, e-cryptoney.com, ecrypto-international.com, emarketstrade.com, executivecrypto.com, fair-oakscrypto.com, fast-coin.eu , globalmarkets-group.com, ldc-crypto-com, lgsinvestpartners.com, london-exchange.com, minedecrypto.com, mondial-investissement.com, placementcrypto.com, primecryptobank.com, truetrade-capital.com, vechain-wallet .com и wallet-coins.com.

FSMA додала, що «деякі з цих платформ також пропонують інші фінансові продукти з криптовалютою. в якості базового активу», наприклад «ощадні рахунки з гарантією повернення, права обслуговування або похідні продукти, такі як CFD».

***

Нагадаємо, що в ІПС ЛІГА:ЗАКОН міститься багато аналітичних матеріалів, присвячених окремим аспектам регулювання криптовалют. Наприклад, в розділі «Ситуації для бізнесу» можна прочитати про «Володіння криптовалютою».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини