Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Антирейдерская комиссия Минюста продолжает работу

21 вересня 2018, 17:12
206
0
Реклама

Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації (Антирейдерська комісія) задовольнила скаргу фермера з Харківщини Олександра Строгого. Наказом міністра скасована незаконна реєстрація майна цього фермера на інших осіб.

Заступник міністра юстиції Олена Сукманова зазначила, що попри те, що інформація про порушення державним реєстратором законодавства була від самого початку спроб силового захоплення підприємства, комісія повинна була дотриматись певного порядку (повідомлення сторін про надходження скарги та про призначення засідання), що зайняв деякий час. Це необхідно було зробити, аби унеможливити скасування судом наказу комісії через недотримання процедури.

Нагадаємо, що кілька днів тому Мінюст запровадив черговий антирейдерський механізм, суть якого полягає в тому, що комп'ютерна система не дозволить реєструвати право власності на майно за межами своєї області.

***

Для оперативної реакції при вирішенні будь-яких майнових питань варто відстежувати зміни в реєстрі нерухомості за допомогою електронних засобів. Таку можливість надає спеціальний сервіс SMS-МАЯК, запущений на технічній базі ЛІГА:ЗАКОН. З його допомогою про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися SMS-повідомленням, електронним листом, а також повідомленням в кабінеті користувача. Для інформування про початок та хід реєстраційної процедури щодо земельних ділянок призначений сервіс SMS-МАЯК ЗЕМЛЯ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини