Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Ризьке узмор'я з'їздити буде простіше

21 січня 2019, 08:31
438
0
Реклама

Починаючи з 30 січня поїзд «Чотири столиці» Київ - Мінськ - Вільнюс - Рига курсуватиме частіше - раз на чотири дні замість одного разу на тиждень. При цьому розклад руху поїзда не зміниться.

За словами голови правління Укрзалізниці Євгена Кравцова, це стало можливим завдяки домовленостям залізничних адміністрацій чотирьох країн.

Найбільше пасажирів цим поїздом прямує до Латвії (45%) та Литви (38%) і менше до Білорусі (17%). Загалом у період з 28 вересня 2018 року по 11 січня 2019 року в обох напрямках поїздом подорожували 4,3 тис. пасажирів. Наповненість поїзда у напрямку Київ-Рига складає 49%, у зворотному - 40%. Як вважають в Укрзалізниці такі цифри свідчать про економічну рентабельність поїзда для української залізниці.

У складі поїзда, як і до цього, буде 10 вагонів, з них 9 купе та 1 вагон класу люкс. У 6-ому вагоні купе розділені на чоловічі та жіночі.

***

Як ми писали раніше, Укрзалізниця планує протягом 2019 року поетапно підвищити тарифи на перевезення: на 31,6% - на вантажні та на 24% - на пасажирські.

***

Нагадаємо, що інформаційно-правові системи ЛІГА:ЗАКОН містять базу нормативно-правових актів із зручними сервісами аналізу та практичного застосування, аналітичні та довідкові матеріали, бухгалтерський та юридичний календарі та ін. Системи доступні у тестовому режимі тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини