Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-5 книг асоціації «Український клуб аграрного бізнесу»

29 січня 2019, 08:05
906
0
Реклама

Кріс Андерсон. Успішні виступи на TED. Рецепти кращих спікерів

TED (Technology, Entertainment, Design - технології, розваги, дизайн) - приватний некомерційний фонд в США, відомий своїми щорічними конференціями, на яких виступають і діляться ідеями вчені, політики, художники, інженери, винахідники. Ця книга - про секрети успішних публічних виступів. Вона про розробку ідеї, пошук натхнення і про серйозну роботу над собою. Після прочитання цієї книги в УКАБ провели власний TEDx, в ході якого кожен працівник тренував свої ораторські вміння.

Ласло Бок. Робота рулить! Уроки Google: правила гри у команді мрії
«Ми проводимо на роботі найбільше часу. І робочий досвід не повинен бути демотивуючим або неприємним», - вважає віце-президент Google по персоналу Ласло Бок. Правильний підхід до робочого процесу може зробити компанію роботою мрії. З книги можна дізнатися про десятки методик, нестандартних рішень, помилок і дивовижних знахідок. У ній 15 частин, кожна з яких присвячена конкретному аспекту найму співробітників і їх мотивації.

Ювал Ной Харарі. Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього

Автор нічого не нав'язує, він просто намагається доступною мовою розповісти про те, хто ми такі, звідки прийшли і куди рухаємося. Він аналізує історію появи людства, зародження імперій, виникнення релігій, значення географічних і наукових відкриттів. Розмірковує над багатьма питаннями розвитку людства і майбутнього, яке нас очікує. Його дослідження ламає усталені уявлення про історію від появи людини і зародження мови до наших днів і змушує задуматися про те, що шлях розвитку наших предків міг би бути зовсім іншим.

Річард Кох. Принцип 80/20

Принцип Парето довгий час вважався емпіричним законом, ніхто не міг пояснити його, незважаючи на те, що він працює. Автор - бізнес-консультант і успішний підприємець виклав своє бачення суті цього принципу. Книга може навчити правильно розподіляти час, розставляти пріоритети і досягати більшого, витрачаючи менше зусиль.

Фредерік Лалу. Компанії майбутнього

Про те, як еволюціонували системи управління бізнесом, йдеться в бестселері бізнес-тренера і екс-партнера McKinsey&Company. Це багатостороннє і різноманітне дослідження тенденцій управління. Книга створювалася як посібник для керівників, які відчули, що в звичному стилі керівництва чогось бракує, що необхідно щось змінювати, і хочуть в цьому розібратися.

***
Якщо здається, що стоїш на місці, не розумієш, які питання ставити, куди рухатися, то шукай відповіді в хороших книгах -
ТОП-10 книг для розвитку від Європейської бізнес асоціації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини