Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заявки для отримання спецдозволу на надра можна перевірити онлайн

27 лютого 2019, 17:15
577
0
Реклама

Тепер контролювати стан розгляду заявок на отримання спецдозволу на користування надрами можна онлайн на сайті Держгеонадр (розділ "Надрокористування").

Заявки розміщуються в електронній системі починаючи з січня 2019 року. Інформація про реєстрацію документів оновлюється кожні 3 дні, а кожні 10 днів оновлюється інформація про стан розгляду заявок.

Надрокористувачі, а також будь-які зацікавлені особи можуть у відкритому доступі відстежити заявки за датами їх реєстрації та побачити номер вхідного документа та від кого він надійшов.

У Держгеонадра зазначили, що нова система контролю за обробкою дозвільних документів відповідає кращим світовим зразкам та сприятиме прозорості цього процесу та покращенню інвестиційного клімату в Україні.

Нагадаємо, розрахунок вартості спецдозволів на надра здійснюватиметься по-новому.

Розмір збору за надання спецдозволів на користування надрами, а також ставки рентної плати за користування надрами доступні у модулі "Довідники", який входить до складу Інформаційно-правових систем "ЛІГА:ЗАКОН".

***

До 20 березня 2019 при одночасній купівлі сервісів CONTR AGENT і VERDICTUM (інноваційна система аналізу судової практики) діє знижка 30 %. CONTR AGENT є зручним сервісом для перевірки та моніторингу контрагентів, а з допомогою VERDICTUM ви зможете швидко зібрати релевантні судові рішення з будь-якого питання.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини