Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з’явиться нова «гаряча» лінія МВС

13 березня 2019, 14:29
804
0
Реклама

Міністерство внутрішніх справ наказом від 29.01.2019 № 67 спільно із Національною гвардією запустило загальнонаціональну телефонну «гарячу» лінію повідомлень про правопорушення та надзвичайні ситуації - 15-63.

При зверненні потрібно повідомити інформацію про себе, інакше звернення реєструватиметься як анонімне і розгляду не підлягатиме.

Винятком є звернення про надзвичайні ситуації, кримінальні правопорушення або події, які загрожують державній безпеці України, можуть викликати суспільний резонанс та потребують невідкладного реагування, а також повідомлення про надзвичайні події.

Анонімні звернення з питань порушення законодавства у сфері запобігання корупції повинні містити інформацію стосовно конкретної особи та фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Рішення про виділення ПАТ «Укртелеком» скороченого номера 15-36 для організації інформаційно-довідкової послуги служби соціального спрямування «гаряча лінія МВС» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), прийняла ще у травні 2018 року.

***

Раніше ми писали, що МВС спростив видачу «іменних» номерних знаків, залишивши плату на попередньому рівні.

***

Нагадаємо, що в інформаційно-правових системах ЛІГА:ЗАКОН за допомогою сервісу «Навігатор» можна здійснити пошук за галузевим принципом, сферами діяльності підприємства, правовими напрямками тощо. Для цього можна скористатись тестовим доступом.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини