Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як кандидати у Президенти пропонують боротися з корупцією у секторі оборони

15 березня 2019, 16:07
340
0
Реклама

15 березня у прес-центрі ЛІГАБізнесІнформ відбулась дискусійна панель «Боротьба з корупцією в оборонному секторі. Як кандидати у Президенти планують вирішувати найбільш актуальні корупційні виклики?».

Аналітики НАКО презентували міжнародній спільноті, журналістам та експертам результати опитування кандидатів у Президенти відносно бачення боротьби з корупцією у секторі оборони.

Респондентам задали сім питань, зокрема, про їхню позицію щодо майбутнього «Укроборонпрому», оборонних закупівель та найдовшої у світі черги військовослужбовців на отримання житла.

Більшість кандидатів виступили за ліквідацію концерну «Укроборонпром», перегляд існуючої практики оборонних закупівель та зняття (або часткове зняття) грифу секретності у сфері оборони. Також більшість із опитаних вказали, що подолання корупції у цій сфері є однією з невід'ємних умов євроатлантичної інтеграції України.

«Підсумовуючи, з-поміж кандидатів, які відповіли, більшість надали загальні, неоднозначні або нечіткі твердження. Це може означати, що у цих політиків немає чіткого бачення, як діяти, якщо вони будуть обрані», - зазначили представники НАКО.

Із розгорнутими відповідями на запитання можна ознайомитись на сайті НAKO.

***

Раніше ми писали про те, які нові проекти чекають на малий бізнес найближчим часом.

***

Поінформований - значить озброєний. Нагадаємо, що ресурс «Мистецтво оборони» від ЛІГА:ЗАКОН допоможе підготуватися до візитів не тільки перевіряючих органів, але і правоохоронних органів, органів досудового розслідування та ін.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини