Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платформа ЛІГА:ЗАКОН отримала новий функціонал

3 квітня 2019, 09:00
447
0
Реклама

Команда Платформи ЛІГА:ЗАКОН підготувала великий реліз, в основі якого давно очікуваний користувачами новий дизайн і функціонал «ОБРАНОГО», яке тепер дозволяє набагато зручніше працювати з усіма продуктами на Платформі ЛІГА:ЗАКОН і не тільки. Також в релізі - нова форма зворотного зв'язку «НАПИШІТЬ НАМ», оновлена «шапка» ПЛАТФОРМИ і безліч дрібних покращень.

Ми не просто переробили зовнішній вигляд Обраного. Додана нова функціональність і, в подальшому, ми будемо її збільшувати, надаючи користувачу нові корисні сервіси: створення і ведення своїх документів, персональні календарі, обмін думками і коментарями всередині професійного співтовариства та ін.

«Всі ці сервіси, включаючи можливість ведення своїх добірок документів в «Обраному», будуть розвиватися в рамках персональної області користувача - «МІЙ КАБІНЕТ», яка доступна будь-якому зареєстрованому користувачу» - зазначив Дмитро Глазунов, продакт-директор ЛІГА:ЗАКОН.

В даний час «МІЙ КАБІНЕТ» включає такі інструменти та функції:

ОБРАНЕ (МОЇ ПАПКИ) дозволяє вам формувати власні добірки документів з усіх продуктів на Платформі ЛІГА:ЗАКОН та будь-яких інтернет-посилань, розкладати їх по власним папок, задавати найзручнішу для себе структуру зберігання. Всі документи в обране можна фільтрувати по продуктам, типу документа, а також сортувати за релевантністю, назвою і датою додавання. Також ви можете вводити власні теги, привласнювати їх всім документам і надалі використовувати їх як фільтр для пошуку.

ЗІ МНОЮ ПОДІЛИЛИСЯ. «Поділитися» - це можливість одному надати доступ до папок і документів в обране будь-якому іншому користувачеві. Єдина умова - він теж повинен зареєстрований на Платформі ЛІГА: ЗАКОН (така реєстрація є безкоштовною і доступна в тому числі тим, хто не є комерційним користувачем продуктів). Некомерційний користувач отримає функціонал самого Кабінету й Обраного в повному обсязі, а контент і функціонал продуктів в обмеженому обсязі, який визначається самим продуктом.

ВКЛАДКИ. Це архів збережених браузерних вкладок, згрупованих за типом файлу. При збереженні вкладок Платформа зберігає посилання виключно на відкриті в момент збереження сторінки сайтів і продуктів ЛІГА:ЗАКОН. Це дозволяє вам продовжити роботу на іншому пристрої з того ж місця, де ви її перервали. При цьому ви можете зберігати кілька окремих сесій, що б перемикатися між своїми проектами.

КОШИК. Якщо ви видаляєте документи з обраного, то протягом 14 днів вони доступні в спеціальному розділі. Це дозволяє вам відновити папки і документи в разі помилкового або передчасного видалення.

Також пропонуємо вам ознайомитися зі свіжою аналітикою ЛІГА:ЗАКОН щодо перевірок бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини