Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Споживачам продовжують нараховувати лишні обсяги газу

11 квітня 2019, 13:45
671
0
Реклама

Облгази проігнорували рішення НКРЕКП і продовжують нараховувати споживачам зайві обсяги газу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник начальника департаменту енергоефективності Нафтогазу Олексій Хабатюк.

Повідомляється, що чергова хвиля скарг надійшла, зокрема, з Вінницької, Волинської, Закарпатської, Запорізької та Чернігівської областей.

«Люди пишуть, що в рахунку за березень не тільки не було зроблено перерахунку з жовтня минулого року, як того вимагала НКРЕКП, а й знову донараховані обсяги за березень», - розповів Олексій Хабатюк.

Він зазначив, що комісія зобов'язана провести чергову перевірку та підтвердити факт ігнорування її рішень облгазами. Також додав, що повинна діяти і Верховна Рада, оскільки у НКРЕКП обмежені повноваження.

Раніше ми писали про те, що комунальні тарифи розрахують по-новому, а також, що киянам доведеться платити ще за одну комунальну послугу.

Всі судові рішення, у тому числі і такі, що стосуються оскарження неправомірних донарахувань за комунальні платежі, ви можете знайти в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримати тестовий доступ у VERDICTUM можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини