Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Шулявському мосту залишилися лічені дні

18 квітня 2019, 09:15
2353
0
Реклама

У столиці активно демонтують Шулявський шляхопровід. Зараз його розбирають посекційно - модульними блоками. Для цього використовують домкрати (крани) компанії Mammoet, спеціально призначені для модульних будівельних робіт, зокрема, для монтажу мостів.

При цьому використовується підхід ABC, або метод прискореного будівництва (в нашому випадку - розборки) мосту. Як повідомляється на сайті компанії, такий підхід дозволяє зібрати або розібрати конструкцію на місці монтажу великими модулями, що зводить до мінімуму затори і затримки руху, які можуть бути пов'язані з традиційними методами будівництва. Підрядником корпорації «Укрбуд» виступила компанія «Північно-український будівельний альянс», яка і винайняла домкрати Mammoet.

Тим не менше, рух проспектом Перемоги в районі Шулявського шляхопроводу буде обмежуватися, принаймні, до 20 квітня. Будівництво нового шляхопроводу довжиною 158,17 м планують завершити до кінця 2019 року.

Нагадаємо, перевірити наявні чи потенційні ділові контакти можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Він дозволяє перевірити інформацію про можливо відкриті справи про банкрутство та судові процеси щодо юридичних осіб та ФОП, сплату ними податків, можливе включення у санкційні списки України, ЄС, США та інших країн тощо. Також можна відстежувати інформацію, що надходить. Аби випробувати роботу сервісу, існує можливість замовити тестовий доступ.

Фото: mammoet.com

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини