Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Уряді назвали умови, за яких може бути скасований безвіз

24 квітня 2019, 16:28
862
0
Реклама

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе в ефірі одного з українських телеканалів окреслила ризики, що можуть загрожувати діючому безвізовому режиму України з ЄС.

За її словами, Євросоюз може розпочати процедуру призупинення дії безвізового режиму з Україною у разі порушення зобов'язань з боротьби з організованою злочинністю, незаконною міграцією і руйнування антикорупційної інфраструктури. Це передбачає існуючий в ЄС механізм, що розповсюджується на всі країни із безвізом. Для його запуску, необхідно, аби країна порушила кілька головних вимог і не вживала заходів із виправлення ситуації. На думку віце-прем'єра, наразі реальної загрози скасуванню безвізу немає.

На сьогодні Україна у рейтингу паспортів світу, складеного компанією Henley & Partners, перебуває на 40-му місці. Подорожувати без віз або отримувати візу по прибуттю українці можуть у 128 країнах. А з 15 квітня українці без віз можуть подорожувати до Таїланду.

Нагадаємо, що при встановленні нових і перевірці наявних ділових контактів може бути корисним сервіс CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Він, серед іншого, дозволяє перевірити інформацію про можливе включення ваших контрагентів у санкційні списки України, ЄС, США та інших країн, а також здійснювати їх подальший контроль. Аби випробувати роботу сервісу, передбачена можливість замовити тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини