Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прожитковий мінімум пропонують перерахувати з урахуванням цін

31 травня 2019, 09:10
580
0
Реклама

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення підтримав законопроекти №7120 і №7121, спрямовані на підвищення грошових доходів населення та рекомендував прийняти їх за основу.

Проектами запропоновано розраховувати фактичний розмір прожиткового мінімуму щомісячно та оприлюднювати його на сайті Мінсоцполітики.

Також дані про фактичний розмір прожиткового мінімуму разом з відповідними розрахунками щомісячно надаватимуть Президенту України, Верховній Раді України, Кабінету Міністрів і всеукраїнським об'єднанням профспілок і організацій роботодавців.

Якщо протягом трьох місяців поспіль фактичний розмір прожиткового мінімуму перевищує офіційно встановлений розмір більше ніж на 5%, Кабмін невідкладно подаватиме до Верховної Ради пропозиції щодо змін прожиткового мінімуму з урахуванням фактичного зростання споживчих цін і тарифів.

Нагадаємо, у квітні зросла середня зарплатня українців.

Ви можете перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг з допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини