Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У команді Зеленского розповіли про плани змінити Конституцію

13 червня 2019, 13:25
816
0
Реклама

Представник Президента Володимира Зеленского у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповів про можливі зміни в Конституції України. Про це він розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

"Президент та влада повинні вказувати напрямок, а формувати структуру і логіку мають професіонали. Тому перш за все ми повинні відновити конституційну комісію. По-друге, ми пропонуємо внести зміни в розділі Конституції про права і свободи людини. Там маса декларативних прав, які не мають механізму реалізаціїі та захисту. Ми хочемо це виправити. Зміни треба починати саме з цього розділу, а не з повноважень Ради і Президента, як це робилося раніше", - пояснив представник глави держави у ВР.

Питання про зміну Конституції буде винесено на всеукраїнський референдум. При цьому Стефанчук відмітив, що поки що не відомо, будуть зміни кардинальними або частковими.

Раніше ми писали про те, що Зеленский призначив 12 тимчасових керівників ОДА.

Нагадаємо, що на порталі ЛІГА:ЗАКОН Бізнес є можливість підписатися на розсилку і щотижня, щоп'ятниці, отримувати дайджест найважливіших ділових новин.

Безпека підприємства, алгоритми дій для бізнесу та єдине інформаційне поле для всіх фахівців - обирайте системи ЛІГА:ЗАКОН для всієї компанії та отримуйте подарунки!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини