Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гройсман зареєстрував торгову марку Groysman

26 червня 2019, 13:59
415
0
Реклама

Наприкінці 2018 року було зареєстровано торгові марки Groisman і Groysman, які, згідно із зазначеними в свідоцтві про реєстрацію видами діяльності, використовуються для спілкування на форумах в режимі онлайн, передачі зображень і повідомлень за допомогою комп'ютера, а також для послуг інформагентств. ТМ дійсні до 8 лютого 2028 року.

Крім цього, клас МКТП 38, до якого входять торгові марки, передбачає такі послуги, як прокат часу доступу до інтернету, послуги голосової пошти, телеконференції, поштові розсилки, радіозв'язок і прокат обладнання для телекомунікаційного зв'язку.

Швидше за все, торгові марки використовуватимуться для спілкування на форумах в режимі онлайн, передачі зображень і повідомлень за допомогою комп'ютера, а також для послуг інформагентств.

Крім того, Володимир Гройсман володіє ТМ Гранд City, яка, згідно з перерахованими в реєстрі Укрпатенту видами діяльності, може бути застосована у сфері реклами, забезпечення продуктами харчування, а також виробництві міцного алкоголю.

Читайте також: реєстрація торгової марки в Україні подорожчає в 4 рази.

Перевірте ці торгові марки самостійно на сервісі PatentBot. Це інноваційний партнерський сервіс ЛІГА:ЗАКОН. З його допомогою ви можете онлайн реєструвати торгові марки в Україні, ЄС та США. Така реєстрація здійснюється цілодобово.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини