Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скільки українців готові отримувати менше 10 тисяч

31 липня 2019, 11:11
928
0
Реклама

У компанії OLX вивчили 2 мільйони відгуків на вакансії, які українці зробили за перше півріччя 2019 року та надали таку статистику:

Скільки заробляють українці?

Більше половини українців - 52% від всіх шукачів - погоджується на зарплату до 10 тис. грн; 41% отримують від 10 до 25 тис. грн; Від 25 до 50 тис. грн отримують лише 5,6% і тільки 1,4% українців оцінюють свою працю більше 50 тис. грн на місяць.

Коли здобувачі найбільш активні?

Статистика показує, що найчастіше роботу шукають у вівторок, об 11 ранку. При цьому найчастіше здобувачі відгукуються на оголошення, в яких вказано розмір з/п - на такі оголошення клікають 83% користувачів і тільки 17% цікавляться вакансіями, в яких зарплата не вказана.

57% українців передзвонюють роботодавцю, коли знаходять вакансію, 41% - звертається через платформу пошуку роботи і тільки 2% претендентів пишуть роботодавцю sms.

Читайте також: Особливості надання щорічної відпустки за минулі роки

Вас може зацікавити: Знакові рішення судів в суперечках з Держпраці

Якщо ви вирішили відкрити власну компанію в Україні, ви можете зареєструвати ТМ за допомогою PatentBot - інноваційного партнерського сервісу ЛІГА:ЗАКОН. Сервіс доступний цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини