Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як повернути гроші за квитки на поїзд (інфографіка)

5 серпня 2019, 10:06
40529
0
Реклама

Укрзалізниця нагадала про правила повернення квитків.

Якщо ви здаєте квиток на поїзд не менше, ніж за добу до відправлення поїзда, вартість квитка та плацкарти повертається в повному обсязі за винятком комісійної збору за операцію повернення - 22 грн, комісійного збору - 22 грн та інших зборів - приблизно 8 грн. Зазвичай комісія за повернення квитка становить близько 50 грн.

У період часу, менш ніж за 24 і більше ніж за 9 годин до відправлення поїзда, повертається повна вартість квитка та 50% вартості плацкарти.

Якщо ви здаєте квиток менш, ніж за 9 годин до відправлення, вартість плацкарти не повертається, а вартість квитка виплачується повністю.

Якщо ви запізнилися і здаєте квиток протягом 1 години після відправлення поїзда, вам повернуть 10% вартості квитка та плацкарти, в інших випадках вартість квитка не повертається.

Зверніть увагу! Вартість проїзду на залізничному транспорті складається з декількох частин. Це вартість квитка, плацкарти та різноманітні збори і послуги (чай, білизна). Плацкарта - це вартість місця у вагоні. Квиток - вартість проїзду в поїзді.

Якщо ви надаєте перевагу подорожам літаком, читайте нашу статтю про те, в якому випадку можна отримати компенсацію за затримку рейсу.

Читайте також: Туроператорів зобов'язали забезпечити туристам фінансові гарантії

На Платформі ЛІГА:ЗАКОН з'явився новий сервіс - Національний юридичний каталог України. Сервіс створений для самозайнятих і корпоративних юристів, а також для тих, хто хоче отримати юридичні послуги.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини