Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк випустить «кольорові» картки

20 вересня 2019, 10:55
514
0
Реклама

Приватбанк оголосив про запуск «кольорової» лінійки масових платіжних карт Mastercard. Про це повідомили на сайті банку.

Такі картки замінять карти традиційного для банку дизайну. Зазначається, що клієнти зможуть обрати собі карту з декількох колірних рішень.

Читайте також: в Україні буде два регулятори фінансових послуг

За словами члена правління банку Олексія Шабана, дизайн масових карт Приватбанку не змінювався вже більш як 7 років. Тому банк у пошуках нових ідей провів кілька фокус-груп серед різних категорій клієнтів і аналіз карт, представлених на ринку.

"Разом із Mastercard були розроблені нові концепти дизайнів і сьогодні ми прощаємося з нашою легендарною полуничкою", - заявив Шабан.

"Нова лінійка масових карт Mastercard стане першою в Україні, яка зроблена в останніх світових трендах дизайну. При виготовленні нових карт використовуються технології і рішення, які раніше застосовувалися тільки для преміальних карт. Зрозуміло, всі кольорові "універсалки" і карти для виплат будуть безконтактними", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали про те, що від прийняття двох нових законів бізнес може втратити 22,35 млрд. грн.

Нагадаємо, в Україні запустили бота-бухгалтера ReporTax для ФОП, який вміє розраховувати та сплачувати податки, а також подавати звітність в держоргани.

Перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу

ЛІГА:ЗАКОН запрошує підприємців взяти участь у конференції Safe Side 2.0, яка відбудеться 9 жовтня. Детальніше про захід за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини