Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як збільшити продуктивність компанії, не наймаючи нових співробітників

26 вересня 2019, 13:00
657
0
Реклама

У цьому році основною темою Форуму омніканальності стали питання організації успішних продажів в офлайні та онлайні, управління всіма каналами взаємодії з клієнтом, сьогодення і майбутнє фінансових технологій, омніканальна логістика. Понад 300 гостей зі сфери рітейлу, e-commerce і сервісних компаній зібралися для обміну досвідом та отримання нових знань.

Серед спікерів бізнес-панелі "Як краще пізнати свого клієнта і взаємодіяти з ним" були присутні головні маркетологи трьох провідних компаній різних галузей бізнесу, серед яких були: Олег Волошко, начальник відділу розвитку Data-продуктів, куратор проекту Big Data School "Київстар", Дмитро Бондаренко, e-commerce директор "Будинок іграшок" та Ірина Холод, директор по маркетингу компанії ЛІГА:ЗАКОН.

Спікери обмінювались досвідом, розповідали про інноваційні напрацювання компаній. Так, Ірина Холод з ЛІГА:ЗАКОН презентувала ряд продуктів, які можуть істотно спростити безліч процедур для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також для фахівців юридичних і бухгалтерських напрямків.

Вона зазначила, що перевага цих продуктів, перш за все, полягає в їх простоті: будь-яку дію, на яку раніше було б потрібно чимало часу тепер можна зробити «в один клік», чи це є пошук необхідної судової практики за певними «кейсів» (Verdictum) для юриста, чи оплата податків для бухгалтера через месенджер Telegram в чат-боті Repor Tax.

Бухгалтерів і юристів також зацікавить Платформа ЛІГА:ЗАКОН, де вони можуть знайти шаблони документів, зареєструвати податкові накладні, моніторити аналітику, отримувати необхідні консультації та навіть проходити програми навчання. Платформа виконує роль єдиного інформаційного поля для різних ключових підрозділів і співробітників організацій. Це - єдині принципи роботи з інформацією, єдиний пошук і класифікатори, єдина система взаємних прямих і зворотних посилань між різними типами інформації.

Якщо ви - власник бренду, вам напевно цікаво знати, як часто, де і в якій тональності згадують вашу компанію. Як стверджують маркетологи, зворотний зв'язок від клієнтів - найважливіший показник якості ваших послуг, отже і успіху вашого бізнесу в цілому. Саме для цих цілей був створений сервіс Semantrum, який дозволить вирахувати індекс лояльності споживачів до бренду, допоможе сформувати репетиційну і іміджеву політику бренду і реалізувати PR-компанію.

Більшість з продуктів мають тестовий доступ, завдяки якому ви можете спробувати скористатися сервісом. Щоб дізнатися більше про продукти, переходьте за посиланням і залишайте заявки на тестовий доступ.

ЛІГА:ЗАКОН запрошує на конференцію про захист бізнесу Safe Side 2.0!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини