Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кличко розповів, коли відкриють Шулявський міст

27 вересня 2019, 11:00
1419
0
Реклама

Про те, що рух мостом збираються відкрити вже наприкінці 2019, Віталій Кличко розповів в ефірі телеканалу «Newsone».

Затримка була визвана тим, що згідно з планом будівництва мосту, необхідно було знести частину 5-го цеху заводу «Більшовик», щоб побудувати з'їзд. Проте будівництво моста почалось без узгодження з Фондом держмайна. Саме це непорозуміння і стало перепоною у будівництві моста. Наразі проблему вирішено:

«Ми два роки вели переговори з Фондом держмайна щодо цього приміщення. Нам називали купу причин, які гальмували розв'язання ситуації. Утім, нещодавно парламент ухвалив новий закон про приватизацію. І це дає нам можливість напряму домовлятися з заводом і ми це робимо. Так що додатковий з'їзд із Шулявського шляхопроводу буде! Але, спочатку ми відкриємо рух мостом», - заявив Віталій Кличко.

ЛІГА:ЗАКОН запрошує представників бізнесу взяти участь у конференції Safe Side 2.0, яка відбудеться 9 жовтня! Детальніше про захід за посиланням.

Мер столиці також наголосив, що будівництво фактично нового шляхопроводу триває, незважаючи на невелику паузу, що була. Там продовжать встановлювати металеві конструкції - основу нового мосту. Віталій Кличко зазначив, що проект реконструкції Шулявського шляхопроводу в Києві передбачає будівництво розв'язки у формі неповного листка конюшини - моста з трьома з'їздами.

Читайте також:

Нафтогаз попередив про можливий зрив опалювального сезону у деяких мікрорайонах Києва

Киянам підвищать тарифи на холодну воду

Уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомленняv, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини