Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

28 жовтня - IV Аграрна Юридична Конференція

23 жовтня 2019, 09:08
295
0
Реклама

В сучасних умовах в Україні аграрний бізнес вимагає особливо якісного юридичного супроводу. Відсутність належного юридичного захисту і підтримки ставить під загрозу не тільки фінансову успішність і ділову репутацію компанії, але і її існування в цілому.

Сучасний юрист, який працює з аграрними компаніями, повинен володіти хорошим багажем вузькопрофільних знань, знати багато юридичних нюансів ведення аграрного бізнесу і найголовніше - вміти впоратися з непростими ситуаціями.

Для того, щоб допомогти українським агрокомпаніям відчувати себе в юридичній безпеці, Група Компаній "ПроАгро Груп" спільно з Громадським об'єднанням "Бізнес-Варта" 28 жовтня 2019 року в Міжнародному виставковому конгрес-центрі "Український дім" проведуть IV Аграрну Юридичну Конференцію, яка вже традиційно стала майданчиком для обміну досвідом професіоналів, які працюють в провідних аграрних підприємствах країни, або ж надають їм свої послуги.

Цього року конференція буде присвячена таким актуальним питанням як рейдерство в агробізнесі, купівля-продаж та оренда землі, зміни в законодавстві. Захід складатиметься з трьох панельних блоків, на яких проблеми будуть висвітлюватися з різних сторін.

Панель 1. Земля. Купити, продати, орендувати.

Панель 2. Рейдерство. Хижаки або санітари лісу?

Панель 3. Тренди законодавства. До чого готуватися аграріям

На IV Аграрній Юридичній Конференції ви зможете знайти відповіді на всі питання, які вас турбують, безліч корисної інформації та практичних кейсів, а також корисні знайомства і неформальне спілкування.

До зустрічі!

З питань участі в наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся в Інформаційно-аналітичну Компанію "ПроАгро Груп":

тел./факс: (+38 044) 248-02-67, (+38 067) 243-38-03

e-mail: proagro-inform@ukr.net, event@proagro.com.ua

сторінка події: http://www.proagro.com.ua/events/lawyer2019/

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини