Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA ZAKON AWARDS 2019 у запитаннях і відповідях

30 жовтня 2019, 15:39
631
0
Реклама

Як раніше писав діловий портал «ЛІГА:ЗАКОН Бізнес», 8 жовтня компанія «ЛІГА:ЗАКОН» презентувала юридичній спільноті України LIGA ZAKON AWARDS 2019.

LIGA ZAKON AWARDS 2019 - національний рейтинг юридичного ринку України, ключовими принципами якого є чесність та прозорість. Методологія рейтингу побудована на основні провідних світових практик рейтингування юридичних компаній.

Після того як компанія «ЛІГА:ЗАКОН» анонсувала проведення рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019, з боку учасників ринку до Рейтингу був проявлений неабиякий інтерес. Оргкомітет Рейтингу вже прийняв більше 130 заявок від різних юридичних фірм та юридичних департаментів.

Ви також можете подати заявку як на членство в журі Рейтингу, так і стати його номінантом:

Заявка на членство в журі

Заявка номінанта (учасника) Рейтингу

Також щодо Рейтингу від юридичної спільноти було і чимало запитань. Відповіді на найпоширеніші запитання наводимо нижче:

Хто увійде до складу журі рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019?

До складу журі рейтингу увійдуть керуючі партнери та партнери провідних юридичних фірм України, керівники юридичних служб і департаментів великих українських підприємств, учасники юридичного ринку та представники бізнес-асоціацій, зокрема, торгово-промислових палат.

При аналізі номінантів до спеціальної номінації «Відкриття року» (переможець у якій буде визначатися на підставі даних, отриманих за допомогою сервісу медіамоніторингу Semantrum від ЛІГА:ЗАКОН) чи буде враховуватися характер згадувань про них у публічній площині?

Безумовно. Сервіс медіамоніторингу Semantrum від ЛІГА:ЗАКОН може оцінювати тональність згадувань, тож тональність згадувань бренду фірми безумовно буде впливати на показники.

Хто буде у складі журі Рейтингу?

Переважну більшість представників журі будуть складати самі ж учасники юридичного ринку: керуючі партнери та партнери відомих і авторитетних юридичних фірм. Але серед членів журі також будуть і керівники юридичних служб і департаментів відомих українських та міжнародних компаній, представники бізнес-асоціацій та торгово-промислових палат, інші учасники ринку.

Чи будуть організатори Рейтингу здійснювати опитування (зокрема телефонне) представників підприємств щодо якості послуг, які їм надають юридичні фірми з якими вони співпрацюють?

Здійснювати опитування клієнтів через продзвони та інтерв'ю у цьому році організатори Рейтингу не планують. Проте ми будемо постійно вдосконалювати методику оцінювання учасників рейтингу LIGA ZAKON AWARDS і наступного року продзвони клієнтів для проведення інтерв'ю можуть бути запроваджені задля отримання зрізу щодо рівня задоволеності клієнтів юридичних фірм якістю та оперативністю наданих їм послуг.

Чи буде компанія-аудитор контролювати аби в процесі рейтингування не було «накрутки» та «видалення» голосів?

Так звичайно. ЛІГА:ЗАКОН буде дотримуватися найвищих стандартів у частині підрахунки голосів та врахує усі рекомендації компанії-аудитора щодо безпеки та прозорості підрахунку голосів, а також запровадить алгоритми, які будуть запобігати спробам «накрутки» голосів.

Навіщо брати участь у рейтингу?

Участь у національному рейтингу - це певний елемент престижу юридичної компанії, аналіз та оцінка її здобутків і високих стандартів якості надання послуг. Це оцінка компанії провідними учасниками ринку. Також варто пам'ятати, що для участі у багатьох тендерах щодо закупівлі юридичних послуг, які оголошуються провідними українськими та міжнародними компаніями, компанії-учаснику тендера необхідно посідати не менше ніж 20 або 30 позицію в одному з національних рейтингів.

Чи є участь у рейтингу LIGA ZAKON AWARDS платною? Чи потрібно сплачувати якісь реєстраційні внески?

Участь у рейтингу LIGA ZAKON AWARDS є безкоштовною для усіх номінантів та членів журі. Усі організаційні витрати, пов'язані з організацією та проведенням Рейтингу, бере на себе компанія ЛІГА:ЗАКОН.

Читайте також: ТОП-5 новин про розвиток юридичного бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини