Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чиновники незаконно присвоїли 42 гектари земель у Конча-Заспі

Реклама

Служба безпеки України повідомила про викриття факту незаконного заволодіння державними землями природно-заповідного фонду оціночною вартістю майже 1 мільярд гривень, які знаходяться в елітному районі під Києвом.

Встановлено, що керівництво районного відділення Держгеокадастру та райдержадміністрації Обухівського району Київщини незаконно перевели з державної у приватну власність 23 земельні ділянки загальною площею 42 гектари. Земельні ділянки, які знаходяться у ландшафтному заказнику місцевого значення «оз. Конча» та відносяться до природно-заповідного фонду України, були переоформлені на фізичних осіб, пов'язаних із замовником протиправного відчуження.

За матеріалами Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБ України, Територіальним управлінням ДБР у Києві спільно із столичною прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

На 23 земельні ділянки орієнтовною оціночною вартістю 930 мільйонів гривень накладено арешт.

Нагадаємо, для того, щоб убезпечити вас від шахрайських дій, створено спеціальний сервіс SMS-МАЯК. З його допомогою про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися SMS-повідомленням, електронним листом, а також повідомленням в кабінеті користувача. Для отримання попереджувальної інформації про зміну майнових прав на земельні ділянки можна скористатися сервісом SMS-МАЯК ЗЕМЛЯ. Також уберегти нерухомість допоможе сервіс SMS-Маяк Іпотека.

Нещодавно в Києві шахраї за підробленими документами продали квартиру померлої жінки

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини