Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Позиція ЛІГА:ЗАКОН: пошук можливостей у відповідь на ризики

Реклама

Компанія ЛІГА:ЗАКОН оголошує про низку заходів, спрямованих на зменшення наслідків від поширення вірусу COVID-19, підвищення безпеки роботи своїх співробітників та забезпечення своїх зобов'язань перед клієнтами та партнерами у нових реаліях.

  • ЛІГА:ЗАКОН підтримує працездатність продуктів та аналітичних сервісів, переформатує та діджиталізує всі внутрішні процеси та клієнтську підтримку.

  • ЛІГА:ЗАКОН тимчасово обмежує свою участь в усіх зовнішніх оффлайн заходах, скасовує корпоративні заходи та масові соціальні проекти. Водночас ми зосереджуємо свої зусилля на підтримці та розвитку своїх продуктів в онлайн-форматі.

  • Усі актуальні вебінари та інші навчальні відеоматеріали (на теми податків, нарахування зарплат, охорони праці тощо) компанія опублікує онлайн у форматі відео-бібліотеки та низки аудіо-подкастів починаючи з 19 березня.

  • Усі зусилля компанії ми зосередили на розробці бізнес-рішення, яке допоможе бізнесу встояти перед новими викликами та налагодити ефективну взаємодію команди в умовах віддаленої роботи.

  • Уже 2 квітня ми представимо цей інструмент ринку як антикризову відповідь для активних рішень бізнесу.

    Марина Бондаренко, Голова Ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН:

    “Перед нами усіма постали виклики абсолютно нового масштабу. У цей час важливо відкинути все зайве та сконцентруватись на головному - на відповідальності.

    Ми відповідальні за себе та своє життя, за своїх рідних та близьких. Ми також несемо відповідальність за наших партнерів та клієнтів. В умовах змін важливо знаходити нові формати взаємодії, які об'єднуватимуть та допомагатимуть ефективно працювати над спільними завданнями“.

    У відповідь на введення карантину та інші обмежувальні заходи, введені рішеннями Кабінету Міністрів та КМДА та усвідомлюючи відповідальність за безпеку своїх підлеглих, компанія ЛІГА:ЗАКОН вжила низку профілактичних заходів. Зокрема:

    • У Бізнес-центрі «ЛІГА» (Київ, вул. Парково-Сирецька, 23) проводяться профілактичні заходи, зокрема: обробка приміщень паром, кварцування кімнат для переговорів та робочих кабінетів.

    • Співробітники компанії з 17 березня працюють з дому у віддаленому доступі (за допомогою інструментів MS Office, Jira), в офісі будуть знаходитись лише чергові співробітники (позмінно), чиєї присутности вимагать ІТ-процеси.

    • Усі зовнішні контакти зводяться до мінімуму, спілкування з партнерами та клієнтами переходить у онлайн-формат (відео конференції).

    • Ми уважно стежимо за здоров'ям співробітників: на вході в офіс безконтактно вимірюється температура, на всіх поверхах у санітарних зонах та зонах загального користування встановлені дезінфікуючі засоби, антисептики. Також компанія надає вітаміни, закупила захисні маски та бактерицидні засоби для персонального використання.

    Ми закликаємо весь український бізнес та державу об'єднатись перед наявною загрозою, та стрімкими спільними діями подолати усі ризики поширення вірусу.

    Разом ми пережили кризи 2004 та 2008 років, тож разом переживемо і цей непростий період!

    PR-служба компанії ЛІГА:ЗАКОН

    pr@ligazakon.ua

    Залиште коментар
    Увійдіть, щоб залишити коментар
    УВІЙТИ
    Підпишіться на розсилку
    Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
    Схожі новини