Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєструвати ФОП можна онлайн за 10 хвилин

Реклама

На порталі «Дія» вже можна отримати 27 публічних послуг онлайн, зокрема - стати підприємцем, змінити вид діяльності чи припинити її. Про це повідомляє Урядовий портал.

Також можна оформити:

  • довідку про несудимість,

  • допомогу при народженні дитини чи щомісячне відшкодування вартості послуг із догляду за дитиною до трьох років,

  • зареєструвати авто або отримати послуги, пов'язані із документами водія, оформити низку ліцензій, дозволів чи отримати витяги з реєстрів,

  • перевірити наявну інформацію про себе із п'яти державних реєстрів.

Найближчим часом на порталі "Дія" з'являться оптимізовані послуги з прописки дитини онлайн, послуги у сфері будівництва, соціального захисту та реєстрації юридичних осіб.

Послуги на порталі "Дія" надаються за принципом розподілу на категорії та життєві події. Кожна з категорій має підкатегорії, в яких можна отримати онлайн-послугу. Приміром, послуги категорії Підприємництво дають користувачеві можливість стати підприємцем усього за 10 хвилин, просто заповнивши необхідну форму. Також можна внести зміни в установчі документи та закрити ФОП. Послуги, пов'язані з ФОП, уже зараз доступні в UI/UX-дизайні.

Нагадаємо, компанія ЛІГА:ЗАКОН стала офіційним партнером Міністерства цифрової трансформації України та взяла активну участь у розвитку онлайн-платформи для підприємців «Дія.Бізнес». 

Для отримання послуги на порталі "Дія" необхідно мати електронний підпис, також можна авторизуватися за допомоги сервісу id.gov.ua. Реінжинірингом та оцифруванням послуг на порталі "Дія" у подальшому буде займатися державна IT-компанія "Diia Company". Супроводженням послуг займатиметься ДП "Дія".

Платформа-портал "Дія" розміщена в захищеному дата-центрі та відповідає світовим стандартам захисту від кіберзагроз. "Дія" зберігає мінімум інформації про своїх користувачів. Усі дані зберігаються у зашифрованому вигляді, щоб унеможливити їх перехоплення або викрадення.

Функціонування Єдиного державного порталу електронних послуг "Дія" регулюється Положенням, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України «Питання Єдиного державного веб-порталу електронних послуг та Єдиного державного порталу адміністративних послуг» від 4 грудня 2019 року №1137.

Ставте на моніторинг необхідні компанії у CONTR AGENT та оперативно дізнайтеся про зміну керівного складу контрагента, початок процедури банкрутства чи заборгованість.

Приймайте актуальні та зважені рішення у період кризи на базі виключно актуальної та достовірної інформації разом з АНТИКРИЗОВИМ ПАКЕТОМ від ЛІГА:ЗАКОН

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини