Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У столиці не відкриють приміщення кафе та ресторанів з 5 червня

Реклама

Київ доки не відкриватиме ресторани, кафе і басейни.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі.

Уряд постановою від 3 червня 2020 року № 435 дозволив більшості міст, де показники в межах визначених, перейти до наступного етапу послаблень.

З повним текстом цього і інших документів можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА :ЗАКОН. Замовити повнофункціональний тестовий доступ можна тут.

Зокрема, постановою дозволено з 5 червня приймання відвідувачів у приміщеннях ресторанів і кафе, а також робота басейнів. У Києві на сьогодні один з трьох показників - відносно кількості хворих ста тисячами населення - перевищує норму. І сьогодні представляє 14,9.

"Ми не можемо ризикувати здоров'ям людей і вводити ще більші послаблення. Я розумію бізнес, розумію, що йому потрібно працювати. Але ми ж не хочемо знову повернутися до карантину", - відмітив пан Кличко.

Рішення відносно роботи в столиці ресторанів і басейнів місто ухвалить окремо, виходячи з ситуації із захворюваністю найближчими днями. Тобто, комісія з надзвичайних ситуацій міста розгляне це питання після початкових, наступного тижня.

Як ми писали раніше, з 5 червня ослабляється карантин: поновлюється авіасполучення і робота ресторанів.

А про правила, за якими кафе і ресторани приймають відвідувачів в приміщеннях можна дізнатися тут.

Візьміть під контроль усі риски, з якими стикається ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА :ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала усі продукти компанії ЛІГА :ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати усю команду для загального управління рисками і пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.

Замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 і ключових продуктів ЛІГА:ЗАКОН можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини