Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Один з найважливіших етапів становлення бізнесу - реєстрація торговельної марки

Реклама

Чому так важливо реєструвати торговельну марку
Питання про те, чи варто бізнесу реєструвати торговельну марку зникають одразу ж, як поглянути на низку переваг, які така реєстрація буквально «дарує» на довгі роки. Звісно, можна дослідити і питання про те, як негативно може відобразитись на бізнесі відсутність зареєстрованої торговельної марки, але краще сконцентруватися на її перевагах і все-таки навіщо це бізнесу.

Першою і беззаперечною причиною якнайшвидше зареєструвати власну торговельну марку є звісно зростання репутації компанії. Ні для кого не секрет, що потенційні клієнти перш, ніж визначитись до кого ж таки звернутись за отриманням необхідних для них послуг чи товарів, оцінюють кожну компанію і прагнуть обрати найкращу з найкращих. Саме на цьому етапі зареєстрована торговельна марка дасть бізнесу вагому перевагу. Все просто - люди більше довіряють тим компаніям, які мають підтверджений статус.

Другою причиною є те, що торговельна марка надає беззаперечний юридичний захист. Нерідко зустрічаються схожі назві брендів та компаній. А потенційні клієнти можуть і не відрізнити конкурентів. Саме задля боротьби з плагіатом надважлива зареєстрована торговельна марка.

Третя причина і ще раз про довіру клієнтів. Реєстрація торговельної марки дає можливість отримати домен першого чи другого рівня, викликає у потенційних клієнтів більшу довіру і сприяє формуванню зростанню іміджу бізнесу.

Четвертою і не менш вагомою причиною є питання розширення бізнесу. Дуже часто компанії стратегічно планують виходити на міжнародні ринки. В такому випадку постає питання про реєстрацію торговельної марки у тій юрисдикції, де буде працювати компанія.

Чому PatentBot - найкращий спосіб реєстрації торговельної марки

Зазвичай всі звикли думати, що усі юридичні питання це довго та складно. Саме тому реєстрація торговельної марки дуже часто відкладається у довгий ящик. Але у 2017 році сталася свого роду революція у legaltech - з'явився чат-бот PatentBot. Найбільші переваги цього сервісу полягають у простоті, швидкості та максимальный звучності для користувача . Увесь процес подачі заявки на реєстрацію торговельної марки займає не більше 10 хвилин та проходить у форматі спілкування з приємною віртуальною дівчиною, що на кожному кроці дає цінні поради та контролює правильність заповнення. PatentBot працює 24/7 та повністю онлайн, тобто подати на реєстрацію торговельної марки можна у будь-який день, будь-який час та з будь-якої точки планети, та не підлаштовуватися під час роботи патентного повіреного. Вартість послуги значно дешевше ніж у більшості патентних компаній, так більше того, задля зручності для користувача оплата проводиться лише один раз, а не кілька разів протягом всього терміну реєстрації як це запроваджено у інших компаніях. Ще дуже приємним бонусом є те, що PatentBot робить абсолютно безкоштовний пошук подібних торговельних марок по відкритим базам. А у разі додаткових питань, завжди можна залишити номер телефону, на який протягом дня передзвонить консультант та надасть виключні відповіді.


Важливі факти про PatentBot

- 50 000+ користувачів, 100 000+ перевірених торговельних марок, 2 500+ зареєстрованих торговельних марок у різних країнах світу

- одна з найкращих юридичних інновацій за рейтингом HiiL

- бот року на Product Hunt у 2018 році

- один з найкращих ботів для управління бізнес витратами (за думкою Forbes)
- країни: СНД, Європа, США та Китай

Ніхто не має права використовувати ваш бренд без дозволу. Скористайтеся ботом, який допоможе вам захистити свою інтелектуальну власність. Отримайте знижку на реєстрацію ТМ з сервісом PatentBot

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини