Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оприлюднено протокол щодо тестування працівників на COVID-19

Реклама

КМДА оприлюднила протокол № 45 засідання штабу із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації щодо здійснення суб'єктами господарювання систематичного ІФА-тестування працівників.

Суб'єктам господарювання рекомендовано систематично здійснювати тестування працівників (персоналу) методом імуноферментного аналізу з метою вчасного виявлення випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та унеможливлення місцевої передачі.

Нагадаємо, Віталій Кличко раніше повідомив, що власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами. Такі тести потрібно робити раз на місяць. 

Крім того, буде посилено контроль за дотримання правил карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами на території міста Києва.

Робочим групам, створеним районними в місті Києві державними адміністраціями, доручено забезпечити контроль за дотриманням суб'єктами господарювання вимог щодо проведення профілактичних і протиепідемічних заходів на період карантину.

Детальніше про перевірки органів нагляду та контролю читайте у модулі "Мистецтво оборони". Чим загрожують перевірки, що можуть перевірити, як оскаржити та інші корисні рекомендації. Замовити повнофункціональний тестовий доступ можна тут.

Швидко готуйте власну позицію, щоб виграти в суді, та будьте в курсі всіх законодавчих новацій разом із LIGA360:АДВОКАТ. Замовляйте доступ зі знижкою 30 %

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини