Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скільки рішень про "карантинні" штрафи ухвалили суди в Україні

Реклама

На сайті Судової влади опублікували оперативну інформацію щодо застосування судами Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)".

Так, найбільшу кількість протоколів, що надійшли на розгляд, зафіксовано у Дніпропетровській області - 5388, що на 13 більше, ніж у місті Києві.

Рекордсменами за кількістю розглянутих справ стали суди Дніпропетровської області, ними розглянуто 3 592 справи, однак, на осіб накладено адміністративне стягнення лише у 195 випадках.

У місті Києві судами ухвалено 296 рішень з накладенням штрафу. Всього в Україні - 2171.

Лідером серед областей, де контролюючі органи припускалися помилок, стала Харківська область. Там кількість неналежно оформлених протоколів склала 2 072 протоколи.

В Україні залишилося 15 568 справ, які ще нерозглянуті судами.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Показники щодо розгляду справ про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за статтею 44-3 "Порушення правил щодо карантину людей" Кодексу України про адміністративні правопорушення станом на 17 листопада 2020 року:

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини