Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Мінрегіон пропонує запровадити автоматичне коригування тарифів на комунальні послуги

Реклама

В умовах проходження опалювального сезону найбільш актуальними питаннями, які потребують урегулювання, є щомісячне зростання вартості природного газу для підприємств теплопостачання та тарифної політики у сфері теплопостачання. Про це зазначила заступник Міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська, під час онлайн-наради щодо проблемних питань діяльності суб'єктів господарювання у сфері теплопостачання в умовах запровадження ринку природного газу.

Про це повідомляють у прес-службі Мінрегіону.

«Для вирішення цих питань Мінрегіон пропонує розглянути варіант запровадження автоматичного коригування тарифів на теплову енергію та комунальні послуги у зв'язку зі зміною вартості складових, що змінюються з причин не залежних від підприємств теплопостачання. Зокрема, у зв'язку із функціонуванням ринку природного газу та електроенергії», - зазначила Наталія Хоцянівська.

У разі якщо рішення щодо автоматичного коригування не буде прийнято Верховною Радою України, Міністерство пропонує закріпити на законодавчому рівні можливість здійснення щомісячного перерахування вартості теплової енергії та комунальних послуг з урахуванням зміни вартості енергоносіїв.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини