Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавці можуть подавати тільки один онлайн-звіт до центрів зайнятості

Реклама

Наразі в роботодавців є можливість подавати до центрів зайнятості/філій в електронному вигляді лише звітність за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

Про це нагадують у Державному центрі зайнятості.

Інші передбачені законодавством звітності та інформації подаються до Державної служби зайнятості або поштовим відправленням.

У період локдауну з 8 до 24 січня 2021 року центри зайнятості працюють у звичному режимі. Однак напередодні відвідування рекомендовано зателефонувати до центру зайнятості та з'ясувати, як він працює. Тимчасово закриваються на карантин ті центри, де у фахівців виявлено захворювання на ковід.

Як знайти потрібний контактний номер телефону?

Потрібно зайти на сайт обласного центру зайнятості і на головній сторінці знайти рубрику «Контакти». Там є адреси та номери телефонів центрів зайнятості та філій регіону.

Обирайте комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки, а також моніторте контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини