Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

Реклама

Мінрегіон наказом від 23 листопада 2020 року № 284 затвердив зміни до Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Зокрема, із Порядку виключено положення щодо архітектурного типу ТС та комплексної схеми розміщення ТС.

Також уточнено, що холодильне та інше обладнання, що розміщується поряд з ТС, необхідне для забезпечення санітарних заходів чи дотримання вимог санітарних норм, має бути передбачено схемою розміщення ТС, при цьому загальна площа, що займає таке обладнання, не може перевищувати 25 % площі цієї ТС.

Крім цього, уточнено, що строк дії паспорта прив'язки ТС визначається органом з питань містобудування та архітектури відповідної ради або районної державної адміністрації з урахуванням строків реалізації положень містобудівної документації на місцевому рівні.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 27 січня 2021 року за № 105/35727 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

З цим та іншим актуальним моніторингом законодавства завжди зручно ознайомитися у ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Замовити тестовий доступ можна тут.

Щоб убезпечити вашу нерухомість, земельні ділянки або об'єкти іпотеки від несанкціонованих рейдерських захоплень - скористайтеся сервісом SMS-маяк. Ви зможете контролювати не лише зміни, які відбулися в реєстрі, але і про спроби внести такі зміни.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини