Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці виявили ще одну схему ухилення від оподаткування

Реклама

У ГУ ДПС у Кіровоградській області зазначають, що в ході контрольно-перевірочних заходів, проведених управлінням податкового аудиту відповідно до п.п. 78.1.8 п. 78.1 ст. 78 Податкового кодексу, виявлено факти декларування податкового кредиту на підставі документів, оформлених за нереальними господарськими операціями з придбання самоскиду кар'єрного марки «БелАЗ 7547», виробленого в республіці Білорусь.

Так, завдяки координації дій ГУ ДПС в Кіровоградській області з Держмитслужбою, підрозділами Дежпраці в областях встановлено, що вказаний транспортний засіб на територію України не ввозився. Крім того, відсутня його реєстрація (перереєстрація) на території України.

Таким чином, доведено відсутність фактичної можливості постачання самоскиду кар'єрного марки БелАЗ суб'єктами господарювання, зазначеними у первинних документах, внаслідок «обриву ланцюга постачання». Крім того, митним органом повідомлено, що стосовно директора підприємства складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченими статтею 484 Митного кодексу, а сам транспортний засіб кар'єрний «БелАЗ 7547» вартістю 2 715 000 грн. вилучено як предмет правопорушення.

Як бути впевненими у бізнес-зв'язках? CONTR AGENT надає оцінку за 19 індикаторами ризиків. Система покаже проблеми варті уваги: чи перебуває потенційний партнер під санкціями, у розшуку, про часті зміни керівництва компаній, відсутність даних про кінцевих бенефіціарів та статутний капітал. Замовляйте CONTR AGENT прямо зараз і отримайте усю повноту інформації про партнерів і конкурентів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини