Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні створять Офіс з розвитку підприємництва та експорту: Уряд затвердив положення

Реклама

11 травня 2021 року затверджено положення про “Офіс з розвитку підприємництва та експорту”, метою діяльності якого є сприяння розвитку та підтримка малого і середнього підприємництва, підтримка та просування експорту товарів, робіт та послуг українських виробників відповідно до програмних документів Кабінету Міністрів України, інших документів державного планування.

Про це зазначають у прес-службі Мінекономіки.

Положення передбачає утворення Наглядової ради у складі представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Міністерства цифрової трансформації.

На виконання згаданого раніше рішення Уряду Секретаріату Кабінету Міністрів України доручено затвердити програму діяльності державної установи “Офіс з розвитку підприємництва та експорту” та визначити порядок здійснення контролю за її виконанням.

Така трансформація передбачає, що в Україні вперше з'явиться інституція, що здійснюватиме свою діяльність з метою ефективного розвитку підприємництва та експорту, сприятиме актуалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва в Україні та розробці єдиних програм підтримки МСП.

Державну установу “Офіс з просування експорту України” перейменовано на “Офіс з розвитку підприємництва та експорту” відповідно до рішення Уряду від 10 березня 2021 року.

Як ефективно організувати роботу та захистити свій бізнес в умовах карантину? З рішенням Liga360:Керівник. Ви зможете перевірити надійність партнерів, контролювати згадки про вашу компанію в ключових українських ЗМІ та отримувати сповіщення щодо змін законодавства і судових рішень. А комунікувати з колегами в режимі віддаленої роботи - не проблема, адже в Liga360 можна обговорювати ризики та можливості всією командою. Замовляйте тестовий доступ до Liga360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини