Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Страховий поліс на авто можна придбати онлайн, а деякі громадяни отримають знижку

Реклама

До переліку функцій в Електронному кабінеті водія долучили ще один корисний сервіс - замовлення страхового поліса на авто.

Про це зазначають на порталі МВС.

Відтепер ви без проблем зможете укласти договір страхування транспортного засобу відразу в електронному функціоналі - не потрібно їхати в офіс чи чекати доставку. А за 2 тижні до закінчення терміну дії страхового полісу зміниться колір його позначки і ви зможете завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну.

А ще привабливим заохоченням є те, що громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне - вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

Нагадуємо, що в Електронному кабінеті водія можливо здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності - верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Також читайте:

Оновлені правила реєстрації автомобілів

Подати документи на реєстрацію авто можна буде онлайн

Як автоматично моніторити зміни в реєстрах щодо юросіб? Підключайте аналітично-моніторингову систему CONTR AGENT. Вона надсилатиме автосповіщення про зміни в діяльності компаній, а за необхідності можна переглянути історію змін. Замовляйте зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини