Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Інвестняні": затверджені вимоги до інвестора щодо його фінансової спроможності

Реклама

Уряд на засіданні 23 червня схвалив порядок взаємодії «інвестнянь» з інвесторами та владою, що допоможе забезпечувати належну підготовку проєктів та реалізувати ухвалений раніше закон.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у Telegram.

Затверджено порядок взаємодії «інвестнянь» з інвесторами, органами державної влади, а також з місцевою владою. Ця взаємодія стане більш ефективною, прозорою і дасть змогу якісно забезпечити підготовку інвестиційного проєкту.

Затверджено вимоги до інвестора щодо його фінансової спроможності. Це і критерій достатності капіталу, і питання грошового потоку, і, власне, ресурсу для інвестицій.

Доповнено завдання, які покладено на Міністерство економіки згідно з Законом «Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями в Україні» (проєкт № 3760).

Також читатайте: Що треба знати інвесторові про Закон про "інвестнянь"

Як діяти в різних ситуаціях для бізнесу і при перевірках контролюючих органів - дізнавайтеся в LIGA360. Це комплекс інформаційно-аналітичних продуктів, який економить час на щоденних робочих завданнях і захистить від ризиків. Більше про переваги LIGA360 читайте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини