Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Куди українці можуть поїхати з ПЛР-тестом та вакцинацією

Реклама

Станом на 31 серпня для українців відкрито 35 країн для в'їзду.

Про це зазначають у МЗС.

Звертаємо вашу увагу на те, що правила в'їзду постійно змінюються.

Крім того, деталі в'їзду до кожної окремої країни можуть відрізнятися. Щеплення якими вакцинами визнається, чи потрібно проходити карантин або робити додатковий ПЛР-тест по прибуттю, чи однакові правила при перетині кордону автотранспотром та подорожі літаком - ці, та багато інших нюансів є дуже важливими і можуть варіюватися від країни до країни.

Станом на 31 серпня для українців з ПЛР-тестом або проходженням вакцинації відкриті 30 країн: Австрія, Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Велика Британія, Греція, Данія, Ірландія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Північна Македонія, Португалія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чорногорія, Швейцарія, Швеція.

Без ПЛР-тесту та щеплення можна поїхати до Албанії, Естонії та Іспанії. З повним курсом вакцинації - до Ісландії та Чехії.

Щоб уникнути неприємних ситуацій на кордоні рекомендовано перевіряти актуальний режим в'їзду та транзиту на інтерактивній онлайн-мапі.

Як діяти в різноманітних ситуаціях для бізнесу та при перевірках контролюючих органів - дізнавайтесь у LIGA360. Це комплекс інформаційно-аналітичних продуктів, що економить час на щоденних робочих завданнях та убезпечить від ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини