Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Український фонд стартапів запускає програму грантової підтримки проєктів подвійного призначення

Реклама

До $35 000 на проєкт. Український фонд стартапів спільно з Міністерством цифрової трансформації запускає програму грантової підтримки проєктів подвійного призначення задля підвищення обороноздатності країни та пришвидшення післявоєнної відбудови.

Програма Фонду покликана сприяти створенню та розвитку інноваційної продукції подвійного призначення: технологій, процесів чи інші складових, що відрізняють таку продукцію від присутніх на ринку або відповідають наявному попиту одночасно як від приватних осіб, так і від держави.

Які індустрії підтримує проєкт?

Оборона

Кібербезпека

Інфраструктурна відбудова

Охорона здоров'я

Освіта

Заявником може бути зареєстрований в Україні суб'єкт господарювання або група фізичних осіб, які не мають статусу суб'єкта господарювання (але зобов'язуються набути такого статусу до укладення договору про надання гранту), діяльність якого спрямована на розроблення, створення, впровадження та реалізацію інноваційної продукції з подвійним призначенням.

Заявка подається заявником українською та англійською мовами. Всі розділи заявки слід заповнити у відповідності з інструкціями, які вказані у Положенні про грантову підтримку проєктів подвійного призначення та у формі для заявки.

Етапи проходження конкурсного відбору для отримання гранту та форма реєстрації за посиланням

Як підприємцю самостійно вести звітність? З рішенням LIGA360:Підприємець. Система надасть підказки й алгоритми заповнення, перевірить помилки. А ще тут можна контролювати розрахунки з бюджетом. Отримайте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини