Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС та Держпраці посилюють взаємодію з метою зниження рівня неофіційного працевлаштування

Реклама

В. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко та Голова Держпраці Ігор Дегнера провели спільну нараду за участю керівництва територіальних органів обох служб. Про це повідомляє пресслужба ДПС.

Під час наради розглянуті проблемні питання, що виникають при реалізації матеріалів фактичних перевірок ДПС, під час яких виявляються факти неоформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Також було узгоджено механізми взаємодії ДПС та Держпраці щодо проведення превентивної роботи, у тому числі під час інформаційної кампанії «Виходь на світло» по зниженню рівня неофіційного працевлаштування та проведення моніторингу стану незадекларованої праці у суб'єктів господарювання.

ДПС та Держпраці домовилися забезпечити дієву комунікацію територіальних органів, спрямовану на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин з найманими працівниками.

Інформаційна кампанія Держпраці «Виходь на світло!» розпочалась 01 липня і спрямована на подолання проблеми недоброчесних трудових відносин між працедавцями і працівниками.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини