Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта припинила свою роботу на окупованих територіях

Реклама

З 1 серпня Укрпошта припинила роботу своїх відділень на окупованих територіях і буде працювати лише на території, підконтрольній Україні. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у своєму Telegram-каналі.

«До вчорашнього дня, попри всі перешкоди та завдяки героїчній роботі наших працівників, зокрема в Запорізькій області, а до цього в Херсоні, ми виплачували сотні тисяч пенсій, приймали та перераховували платежі за комунальні послуги, а також доставляли продукти», - написав керівник Укрпошти.

Він зазначив, що далі це робити не має можливості через значну загрозу життю працівників.

Ігор Смілянський подякував тим, хто до кінця чесно виконував свою роботу на окупованих територіях, а також запевнив, що Укрпошта повернеться на ці території після деокупації та відкриє нові відділення.

Інформація - запорука стійкості бізнесу в умовах воєнного стану. Отримуйте ключові дані для ухвалення рішень топ-командою. Зміни законодавства, перевірка контрагентів щодо ризиків й зв'язків з рф і рб, моніторинг медіа-згадок. Встигніть придбати до 3 серпня LIGA360 для бізнесу за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини