Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономіки забронювало вже понад 700 тис. військовозобов’язаних та розробляє новий порядок бронювання

Реклама

Міністерством економіки заброньовано вже понад 700 тисяч військовозобов'язаних працівників. Про це повідомила Перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко під час онлайн-зустрічі з представниками аграрних асоціацій.

«Ми працюємо над тим, щоб працівники підприємств, які критичні для функціонування економіки, були заброньовані. За цей час ми до прийняття відповідного закону забронювали вже понад 700 тисяч осіб», - зазначила Юлія Свіриденко.

За її словами, на цьому тижні Парламент має проголосувати законопроєкт № 7687, яким передбачено, що бронюванню підлягають військовозобов'язані, що працюють на підприємствах, в установах і організаціях, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Детальніше про законопроєкт ми писали тут.
Крім того, Перший віцепрем'єр-міністр повідомила, що паралельно з цим Мінекономіки розробляє проєкт порядку, що буде визначати чіткі та зрозумілі критерії, умови та порядок бронювання військовозобов'язаних працівників.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини