Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До АРМА передано російське та білоруське майно на 844 мільйона гривень

Реклама

Правоохоронці м. Києва передали в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів російське та білоруське майно на суму понад 844 мільйона гривень. Про це інформує пресслужба Головного управління у місті Києві.

Так, поліцейські столичного главку розслідують низку кримінальних проваджень за ст. 110-2 КК (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України).

Заступник начальника слідчого управління поліції Києва Артем Родигін повідомив, що у рамках досудового розслідування слідчі провели ряд санкціонованих обшуків задля вилучення документації в якості речових доказів.

«Відповідно до ухвал місцевих судів за клопотанням прокурорів Київської міської прокуратури російське, білоруське майно та кошти арештовано та передано до державного управління. Серед вилученого - 22 одиниці сільськогосподарської техніки, частка у статутному капіталі вагонобудівного заводу у розмірі 25 відсотків, 645 вагонів та інше майно організації, власником якого є громадянин рф. Також у переліку наявні три локомотиви білоруського об'єднання та гроші на банківських рахунках однієї з організації, власником якої є громадянин рб», - зазначив Артем Родигін.

Тривають заходи щодо встановлення інших активів, об'єктів нерухомості, корпоративних прав та майна, що належить безпосередньо або через афілійованих осіб рф, рб та їх резидентам.

Перевір чи у компанії є зв'язки з рф і рб. ContrAgent у LIGA360 покаже всю інформацію про потенційних бізнес-партнерів. Знай з ким маєш справу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини